Back to All Events

Qigong cursus — bewegen vanuit vertrouwen


  • Idéfix 99 Bloemgracht Amsterdam, NH, 1016 KH Netherlands (map)

Hoe trouw te blijven aan onze eigen weg? Ik heb er mijn hoofd over gebroken en het antwoord blijkt in mijn lijf te zitten.

Qigong voert mij naar mijn fysieke centrum, leert mij bewegen op zijnskracht in plaats van wilskracht, helpt mij om minder te ‘doen’ en meer te laten gebeuren. En nu werk ik niet meer. Niet zoals voorheen. Mezelf laten dragen werkt veel beter.

Cursusdata 2018
11 januari - 29 maart 2018
12 april - 28 juni 2018

Idéfix, Bloemgracht 99 Amsterdam

  • Twaalf lessen: elke donderdagavond 19:30 - 21:00 uur (m.u.v. de week van 19 februari, dan is er op dinsdag 20 februari les i.p.v. donderdag 22 februari).
  • Max. aantal deelnemers: 7
  • Jouw gift: €144-180 (€12-15 per les, waarvan de helft voor Idéfix en de helft voor Mundo). Geef wat voor jou het meest liefdevol voelt. Je mag je gift na afloop naar boven of beneden bijstellen.

Als je graag wilt meedoen en dit bedrag niet in liefde kunt geven, neem je dan contact met me op? Ik wil geld een mogelijkheid laten zijn i.p.v. een belemmering.

Een proefles plus instappen is mogelijk indien er plek is. Voor overige lessen en workshops, zie de agenda.

Aanmelden
Neem contact met me op om te checken of er nog plek is. Als ja, bevestig je je deelname door je gift over te maken naar NL21TRIO0338602410, t.n.v. Inlovewith.life, o.v.v. ‘Qigong cursus’. Als je een factuur wilt, ontvang ik graag eerst je factuurgegevens.

Kleding
Loszittend, makkelijk in te bewegen, alle kleuren welkom. Schoenen: met een dunne platte zool. Sokken kan, maar het is fijn en gezond om je voeten warm te houden.

Bij vragen:
Welkom!

Dit lichamelijke, intuïtieve gevoel van vertrouwen is niet uit te leggen. En ik nodig je graag uit voor je eigen ontdekking. Tijdens deze cursus word je gesterkt om te staan in jezelf, waar je ook bent of gaat. We beginnen bij de absolute basis — ons centrumpunt, om uit te komen bij een aantal simpele oefeningen die je overal kunt doen.

Qigong (of Chi Kong, of Chi Kung, of Chi Gong, of ...) betekent letterlijk ‘werken met levensenergie’. Deze energie is er altijd en je hebt geen marathon-conditie of gekke kleding nodig om haar te bevrijden. Dus hoe je je ook voelt, wees welkom. 

Meer over Qigong vind je op op inlovewith.earth/qigong; meer over de bijzondere ruimte waar we elkaar ontmoeten vind je op ide-fix.nl.

Mundo