Back to All Events

Met de billen bloot

  • Idéfix Bloemgracht 99, 1016KH Amsterdam (map)
2. More Free hugs.jpg

Uit de open brief die ik drie jaar geleden schreef:

'Zodra wij tot leven komen voor onze natuurlijke essentie, gaan we vanzelf de plek innemen die voor ons bedoeld is. Wij gaan vanzelf, ieder op onze eigen beste manier, bijdragen aan de wereld die in ons hart leeft.

'Waarom dan al die narigheid benoemen? Kunnen we niet gewoon beginnen bij het feest?

'Misschien.

'Maar ik ga liever naar een écht feest.

Wij kunnen onszelf pas bevrijden wanneer we zien wat ons blokkeert.'


Ik heb dit jaar nog helderder gekregen dat allebei is. Die bron van m'n roeping durven voelen en toelaten, én durven aankijken waar ik mijn roeping in de weg staat. En ik verwacht dat de verhalenavond over allebei zal gaan.

Zin om inspiratie en kracht op te komen doen uit geen-shiny-success-stories-maar-échte-verhalen? Check de agenda van Idéfix.

Meer over waarom deze verhalenavond lees je hier op mijn blog.

Deze foto werd gemaakt door Lucas, één van de duizenden ontmoetingen die ik eind 2017 in vijf dagen tijd mocht mee maken. Meer van zijn werk vind je op thenameislee.com.

Earlier Event: 11 December
2019 gaat niet over Geld
Later Event: 8 January
Vrij met Geld