Back to All Events

Leven buiten de gebaande paden

  • Hennisdijk 10, 4111 RK Zoelmond (map)

Ik ontmoet Stan tijdens een Permanent Betadag in Utrecht. Het klikt meteen, wat een aangesloten, fijngevoelig en bere-eerlijke man. Hij wilt een dag organiseren vanuit zijn initatief Learning Life, 'voor de dingen die je op school nooit leerde'. Of ik een workshop wil komen doen. Hoef ik niet over na te denken.

'Eat, sleep, work, repeat! Soms heb je het gevoel dat je geleefd wordt, in plaats van het gevoel dat je leeft. Een mooie carrière, veel vrienden en genoeg geld, dat lijken de ingrediënten voor een succesvol bestaan in deze wereld. Maar er zijn mensen die juist helemaal geen uitgestippelde route volgen. Mundo Resink leefde en reisde 10 maanden de wereld rond zonder geld. Chris en Mariëlle wonen in een weiland. De één in een Yurt, de ander in een Pipowagen. Tijdens deze middag en avond inspireren we je om eens buiten de gebaande paden te gaan.'

Aldus Stan, en Flore van NivonJong, met wie Stan dit heeft bekokstoofd. En omdat geld bijna altijd een dingetje is bij evenementen, doen we het deze keer eens helemaal anders. Details en om je aan te melden: hier op de website van NivonJong.

Earlier Event: 16 March
Vrij Met Geld
Later Event: 20 April
24 uur