Back to All Events

Creatief met Geld (Schiedam)

  • The Monkies Noordvest 23 3111PE Schiedam Netherlands (map)
Creatief+met+Geld+bij+The+Monkies+%28Schiedam%29

Hoe kun je doen wat jou ten diepste vervult en daarmee in je levensonderhoud voorzien? Hoe laat je wensen in vervulling gaan als je geen geld hebt voor die vervulling? Hoe geef je geld een dienende, zorgzame en creatieve rol binnen je bedrijf?

Dromen en idealen worden vaak weggejaagd door het idee dat je hart volgen duur is. Maar met de juiste houding is er altijd een weg. Deze workshop is een speeltuin voor die houding.

Praktisch:

  • Donderdag 9 mei 2019

  • The Monkies, Noordvest 23, 3111PE Schiedam

  • Inloop 18:30, start 19:00, afronding 22:00 uur

  • Prijs: commitment-bijdrage* vooraf van €10,50 (plus kosten betaalmethode); na afloop een aanvullend bedrag dat voor jou goed en kloppend voelt.

Over:

Wat we deze avond níet gaan doen is antwoorden vinden op de plek waar we problemen zien; wat we wél gaan doen is 'moeten' en ‘verdienen’ en ‘business modellen’ transformeren tot ideeën die zin geven in plaats van vreten.

Dus neem je vragen, verlangens of nieuwsgierigheid mee, stel jezelf open voor een creativiteit die er misschien allang is en laten we verwonderd van onszelf en elkaar leren.


Ik geef deze workshop bij en in samenwerking met de mensen van The Monkies, een community van spirituele ondernemers en creatieve wereldverbeteraars die hun dromen proberen te realiseren, one breath at a time.

  • Meer over The Monkies en hun peilers onthaasting, aarde en verbinding vind je op themonkies.nl.

  • Ervaringen van deelnemers aan deze en andere workshops vind je hier.

Earlier Event: 23 April
Creatief met Geld (Amsterdam)
Later Event: 16 May
Trust Dinner (Stabroek, België)