Back to All Events

Creatief met Geld (Amersfoort)

  • Seats2Meet Amsersfoort CS 49 Stationsplein Amersfoort, UT, 3818 LE Netherlands (map)
ruilen met rente cinema.jpg

Hoe kun je doen wat jou ten diepste vervult en daarmee in je levensonderhoud voorzien? Hoe laat je wensen in vervulling gaan als je geen geld hebt voor die vervulling? Hoe geef je geld een dienende, zorgzame en creatieve rol binnen je bedrijf?

Dromen en idealen worden vaak weggejaagd door het idee dat je hart volgen duur is. Maar met de juiste houding is er altijd een weg. Deze workshop is een speeltuin voor die houding.

Wat we deze middag níet gaan doen is antwoorden vinden op de plek waar we problemen zien. Wat we wél gaan doen is 'moeten' en ‘verdienen’ en ‘business modellen’ transformeren tot ideeën die zin geven in plaats van vreten. Dus neem je vragen, verlangens of nieuwsgierigheid mee, stel jezelf open voor een creativiteit die er misschien allang is en laten we verwonderd van onszelf en elkaar leren.

In samenwerking met Seats2Meet Amersfoort CS

  • Vrijdag 10 mei 2019

  • Seats2Meet Amersfoort CS

  • Stationsplein 49, 3818LE Amersfoort

  • Inloop 13:30, start 14:00, afronding 17:00 uur.

Ik zal deze workshop begeleiden. Meer over mij en mijn boek Geld Gaat Nooit Over Geld vind je op deze site.

Host is Angèle Bakker, oprichtster van een community voor bewuste vrouwelijke ondernemers, Vibe. Wat niet wil zeggen dat deze workshop alleen voor vrouwen is; ik ben tenslotte ook een man.

Ik ontmoette Angèle tijdens een Permanent Bèta dag in Utrecht; drie dagen later hadden we een heel leuk interview dat je hier kunt beluisteren. Meer over Angèle vind je op angelebakker.nl.

Deelnemen:

  • Dit wordt een intieme workshop met maximaal 18 deelnemers.

  • We hanteren een commitment-bijdrage van €10,50 (plus kosten betaalmethode), vooraf te voldoen. Na afloop kies je een aanvullend bedrag dat voor jou goed en kloppend voelt.

  • Je plek reserveren doe je hier.

Ervaringen

‘Voor iedereen die zich weleens afvraagt waarom hij/zij zijn/haar keuzes laat afhangen van geld: Mundo kan je haarfijn uitleggen wat geld is en hoe zijn relatie met geld in de afgelopen jaren is veranderd. Ik wil niet teveel verklappen, maar het is fascinerend, mindblowing en verademend om naar hem te luisteren.’
— Essa Bloemers

‘Mundo nam mij mee naar de grenzen van mijn comfort er net daarbuiten. Dat was een verrijking. Dank!’
— Wicher Schols

‘Nee, hij had niet alle antwoorden, maar deelde wel zijn ervaringen met me die hem geholpen hadden om hem een vrijer mens te maken. Dit heeft in de loop van 2017 zo ongelooflijk veel verschil gemaakt in mijn leven… En ja, ik ervaar nog steeds verkrampingen hier en daar rondom het begrip geld. Ik blijf leren met vallen en opstaan. Maar het zijn niet meer dan echo’s van de pijn die ik begin dit jaar ervoer.’
— Klazien Schaap

‘In de twee jaar dat ik Mundo nu ken, inspireert hij mij enorm met zijn reis om te leven vanuit vrijheid en verbinding. In de maanden dat hij zonder geld leefde en ook nu hij weer mét geld leeft, rammelt hij zacht en soms hard aan de fundamenten van de financiële systemen. Stelt vragen, met name aan zichzelf. Springt in het diepe en is enorm eerlijk over wat hij daar tegenkomt. Hij houdt een liefdevolle spiegel voor. En hij is een geweldige verhalenverteller.’
— Ymkje van der Haar

Earlier Event: 9 May
Creatief met Geld (Schiedam)
Later Event: 14 May
Vrij met Geld (Amsterdam)