Back to All Events

Trust Dinner (Stabroek, België)

  • 18 Plantinlaan Stabroek, Vlaanderen, 2940 Belgium (map)
Trust+Dinner

Afgelopen september ontmoette ik mijn oude klasmaatje Tijs uit België voor het eerst in 23 jaar. Los van elkaar zijn we dezelfde vragen gaan stellen, en weer samen was er een enorme klik. En het leuke —soms confronterende— van vragen stellen omdat ze gesteld willen worden, en van ontmoetingen die ont-moet willen worden, is dat ze tot verrassende wendingen kunnen leiden.

Tijs heeft het roer als horeca-ondernemer omgegooid en werkt sinds kort samen met zijn nicht Joke Oosters. Met Trust for Business willen ze werk en bedrijf brengen naar waarvoor ze bedoeld zijn: plekken waar mensen tot bloei kunnen komen in wie ze werkelijk zijn. Mooie uitdaging. En nu is daar het eerste Trust Dinner: een mooi gedekte lange tafel vol heerlijke gerechten en eerlijke verhalen, voor maximum 25 mensen die elkaar nog niet kennen.

Ik mag deze avond faciliteren en dat vind ik een heerlijke eer —en jij kunt er bij zijn want de inschrijving is open!

Praktisch:

  • Donderdag 16 mei 19:00 uur

  • Plantinlaan 18, 2940 Stabroek, België

  • Prijs: €50 ex BTW

Over dit diner:
Voorbij ‘en wat doe jij?’ de diepte in gaan over wat er écht in ons leeft, I’m lovin’ it. En al helemaal als we er ook nog eens heerlijk bij mogen eten. Welk thema deze avond de rode draad vormt? Dat kan ik van tevoren niet zeggen, maar ik heb zo’n donkerbruin vermoeden dat het niet over geld zal gaan.

Meer over Trust for Business vind je hier.

Het Podcast-interview tussen Joke en mij, opgenomen op 17 april, beluister je hier.