Back to All Events

Leave No Trace (filmvertoning & ontmoeting — Amsterdam)

  • NewWerkTheater 75 Oostenburgergracht Amsterdam, NH, 1018 NC Netherlands (map)
Leave No Trace

Hoe leef je je eigen leven, zonder het contact met de wereld te verliezen? Leave No Trace laat zien wat je op het pad van radicale besluiten kunt tegenkomen. De film wordt vertoond tijdens editie #23 van Re:set films. Ik mag de avond inleiden, de film opnieuw zien en jou wellicht ontmoeten.

Leave No Trace vertelt over tienermeisje Tom en haar vader Will, die illegaal in een groot bos aan de rand van Portland in Oregon wonen, totdat ze ontdekt worden. Uit het park verwijderd en overgedragen aan de sociale dienst, proberen ze zich aan te passen aan een leven binnen de norm van ‘normaal’. Als Will dat niet meer kan opbrengen, neemt hij zijn dochter opnieuw mee de wildernis in. Maar zoals voorheen wordt het niet meer.

Praktisch:

  • Vrijdag 14 juni 2019

  • Diner va. 18:00 uur, inleiding en start film 20:00 uur

  • NewWerkTheater, Oostenburgergracht 75, Amsterdam

  • Marc en Marion van Re:set werken volgens Pay as you like: jij bepaalt achteraf wat je voor de avond wilt geven (pinnen is mogelijk).

  • Je kunt van tevoren ook eten bij het NewWerkTheater. Ik schuif zelf aan bij de Re:set tafel en daar is iedereen welkom.

Over:

Marc en Marion hebben nu 22 filmavonden in Amsterdam georganiseerd. Om ogen en harten te laten openen door de verbeeldende kracht van film te combineren met mensen die het anders willen doen. Ik ben geweest en vind het supertof dat ik deze avond mag inleiden. De plek, de sfeer, de intentie, alles gebeurt met een aandacht die ik steeds normaler vind en bijzonder blijf vinden. Meer info vind je op resetfilm.nl; wees welkom!

Earlier Event: 16 May
Trust Dinner (Stabroek, België)
Later Event: 30 August
Astronauten aan Tafel