Back to All Events

Astronauten aan Tafel

  • Proeflokaal de Serre Leeuwenlaan 34 1243 KB ‘s-Graveland Netherlands (map)
Astronauten aan Tafel

Een diner voor verbinding

Wat gebeurt er wanneer mensen elkaar ontmoeten voorbij ‘En wat doe jij?’

Op een bijzondere plek waar een mooier morgen vandaag al groeit?

Genietend van heerlijke gerechten met biologische ingrediënten van nog geen vijftig meter verderop?

‘Wat ben ik oprecht dankbaar dat jullie dit georganiseerd hebben en dankbaar dat ik mijzelf dit cadeau gegund heb. Wat een mooie mensen allemaal. Woorden die mij als kern zijn bijgebleven zijn inzichtvol, oprecht, dichtbij, puur, open, liefdevol en een kinderlijke sprankeling diep in mijn hart!’

‘Wat een bijzonder puur geschenk hebben jullie ons gegeven, in geluid, geur en smaken... En wat een verademing dat communiceren ook zó kan!’

‘Ik vertel mensen dagelijks over hoe ik de avond heb ervaren. Ik wil er de volgende keer weer zijn.’

Oftewel: het eerste diner op 30 augustus smaakte naar meer. Dus wij verrassen graag opnieuw met een proefvlucht waarin smaakpapillen tintelen en harten vrijuit mogen spreken. Ben je jong of oud of iets er tussenin? Welkom!

Praktisch:

  • Vrijdag 4 oktober, Proeflokaal de Serre (bij Biologische Tuinderij Land en Boschzigt), Leeuwenlaan 34, 1243 KB ‘s-Graveland

  • 18:00 Welkomstdrankje met een korte wandeling en een onverwachte ontmoeting

  • 18:30 Diner met een ander verhaal over eten en inspiratie voor een mooiere wereld

  • 21:30 Verbonden en  vaar wel!

Deelname:

  • Voor de avond, welkomstdrankje, diner en koffie/thee na vragen we €47,50 p.p.

  • Drankjes rekenen we apart: wit, rosé, rood, per glas €4,50 & per fles €25; bier €2,90; prikwater per fles € 3

  • We koken deze avond vegetarisch en zoveel mogelijk met groente uit de tuinderij van Land en Boschzigt. Speciale dieetwensen graag in overleg.

Reserveren?
Stuur een mail of loop even binnen bij Proeflokaal de Serre. Je reservering is definitief na bevestiging via email. Max. 2 personen per reservering.

Over:

Proeflokaal De Serre staat op de oudste biodynamische grond van Nederland. Hier alleen al lopen doet iets. De aarde is gezond, de gewassen worden met liefde verbouwd, en dan is er de Serre… Een café dat geen café is.

Hier bij elkaar komen, onszelf en elkaar in een ander licht zien, een mooiere wereld werkelijkheid zien worden, ‘gewoon’ door écht samen te zijn… Broodnodig en eigenlijk hartstikke normaal. Maar het blijft bijzonder.

Dit wordt een intiem diner voor mensen die elkaar niet of nauwelijks kennen. Verwacht een onverwachte ontmoeting, voeding voor maag en ziel, inspiratie en hoop voor een wereld die wordt geleid door de intelligentie van het hart.

Over De Serre
Toen ik hier voor het eerst binnenliep voelde ik meteen iets bijzonders. Na een kort gesprek met oprichtster Janet was er het idee: onze passies voor (h)eerlijk eten samenbrengen met échte verbinding. En nu is er een samenwerking met een klik die Klopt.

Meer over Janet en over de Serre vind je op proeflokaaldeserre.nl.


Earlier Event: 10 September
Creatief met Geld
Later Event: 8 October
Creatief met Geld