Reclameland

5 januari 2016

OK die staat in de bestelling, nu even Reclameland bellen.
Nee... eerst even rustig naar huis fietsen.

...

OK, eens even kijken.
Moet ik dit nou? 
Heb ik niet al genoeg te beleven voordat ik vertrek?
Maak ik nu een dogma van vrij met zonder geld?
Mag ik het ook gewoon kopen?
Ja, maar dat is wel weer lekker makkelijk.
Ja, mag ik ook een keer gewoon relaxed geen verbinding aangaan en het lekker anoniem houden?
Ja, dat mag ik.
En die vluchten die ik mezelf kado geef? Het gaat wel lekker makkelijk hè, vrij met zonder geld
OK, daar ga ik.
ASN Bank calculator er bij.
Nnngghhh... M'n vinger wil niet op "betalen" drukken.
OK, wat voelt het meest levend?

- 'Reclameland, met Iris?'
'Hi Iris, met Mundo.
Ik heb net een bestelling geplaatst en nog niet betaald.
Want ik leef vanaf 1 januari met zonder geld.'
- 'Oh, dat is vervelend voor je.'
'Nee niet echt (lacht). Het is een vrije keuze.
Ik wil jou en jullie iets vragen: staan jullie open voor een andere uitwisseling dan één met geld?'
- 'Ik ga je even doorverbinden met de persoon die daar over gaat. Heb je een momentje?'
...
- 'Mundo, kan je een mailtje sturen naar Tom?'
'Ja, tuurlijk.'


datum: 5 Januari 2016 om 18:09
onderwerp: n.a.v. gesprek met Iris net

Hi Tom,
(eerst zelfde verhaal, en dan:)
Ik zal o.a. delen over mijn ervaringen op inlovewith.earth en ben die website nu aan het ombouwen. Het lijkt me ook onwijs leuk om in de ontmoetingen die gaan komen mensen een kaartje te geven. Het kaartje ontwierp ik vandaag en staat nu bij jullie in de bestelling. Ik voeg het ontwerp in de bijlage toe zodat je een beeld hebt.
Mijn vraag aan jou en jullie is: staan jullie open voor een andere uitwisseling dan via geld? Kan ik iets voor jullie doen in ruil voor mijn kaartjes? Kan ik bijvoorbeeld een keer een Qigong workshop komen geven wanneer ik terugben van mijn reis? Of verderop in het experiment komen delen wat ik heb ontdekt? Of vinden jullie het leuk om mijn initiatief te sponsoren? Ik sta open voor ideeën.
Ik vertrek op 19 januari naar het buitenland en zou graag voor die tijd de kaartjes hebben, dus ik hoor graag snel van je. Als jullie hier niets in zien plaats ik een leuke oproep op Facebook aan iemand die in ruil voor iets leuks mijn bestelling wil voldoen.
Heb een mooie avond, alle goeds voor 2016!
www.
inlovewith.earth

datum: 7 Januari 2016 om 09:52
onderwerp: Re: n.a.v. gesprek met Iris net

Hi Mundo,
Bedankt voor je mail. Reden dat Iris je doorgestuurd heeft naar mij is dat ik de sponsorverzoeken behandel binnen Reclameland. Als ik je verhaal lees dan wordt het een hele uitdaging en een tof experiment. Voor wat betreft jouw vraag moet ik je helaas teleurstellen. We hebben ons sponsorbeleid onlangs verscherpt. Voor deze en de komende periode hebben we het budget al verdeeld onder enkele andere projecten en initiatieven. We kunnen je dus niet helpen aan gratis kaartjes.
Mocht je nog vragen hebben dan verneem ik het graag!
Met vriendelijke groet,

datum: 7 Januari 2016 om 12:19
onderwerp: Re: n.a.v. gesprek met Iris net

Hi Tom,
Dankjewel voor je mail en je antwoord. Ik neem aan dat je begreep dat ik niet (alleen) een sponsordeal voorstel maar eerst een barter als optie gaf? Ik heb in ieder geval een Facebook-oproep geplaatst, geheel in lijn met 'uitdaging en tof experiment'. Mocht je je nog bedenken kan je via Facebook reageren of hoor ik via de mail van je.
Heb een mooie dag!
Mundo