ik ben voordekunst

En toen was ik opeens weer in Nederland. Na drie dagen en een nacht liften, bijzondere ontmoetingen en een tussenstop bij Amaia in San Sebastián, neem ik voor de deur van mijn vaders appartement in Amsterdam afscheid van Bertrand uit Namen.

En de intentie blijft. Hier voor en met mijn vader zijn, hem steunen, vrij doorgaan met m'n experiment in leven en reizen zonder geld—én vrij m'n boek de wereld in knutselen. Na een paar papa-dagen begin ik vrijdag een onderzoek naar Crowdfunding-platforms. Een contradictie misschien, maar ik krijg er een glimlach van: een crowdfunding campagne starten terwijl ik leef en reis zonder geld, en de campagne afsluiten op de dag dat ik mijn experiment afsluit.

Ik zoek en vind een hele hoop, word steeds enthousiaster en zie geen platform waar ik een 'Ja' bij voel. Tot ik voordekunst.nl intik. Bij alles wat ik zie en lees ga ik aan. Oh, en er is een spreekuur! Ik wil graag op spreekuur, maar ik kan niet... euhm... oh, ik kan een filmpje maken, voordekunst!