MaatschapWij — geen onderscheid tussen geven en ontvangen

 
MaatschapWij — geen onderscheid tussen geven en ontvangen cinema icons.jpg

Geraakt. Niet omdat ik het zo leuk vind om mezelf te zien en te horen, maar omdat dit zó goed in elkaar zit.

MaatschapWij wil de beweging naar een SamenLeving zichtbaar maken, onder andere door wekelijks korte video-interviews te publiceren. Alles aan de filmpjes getuigt van aandacht en toewijding. Ik voel me vereerd dat ik tussen mag staan. En Nadine schreef een ijzersterk stuk over keihard werken om in de toekomst te kunnen doen wat ik eigenlijk nu wil doen, wat voordat ik kan doen wat ik écht wil moet ik eerst nog even flink aan de bak…'

Het bijbehorende verhaal lees je hier op MaatschapWij.

En op maatschapwij.nu vind je dus meer sterk spul.


Inspiratie in je inbox?
Schrijf je
hier in voor de Astronauten op Aarde nieuwsbrief.