Het is niet nou eenmaal zo (van Sinterklaas tot Podcast)

 
Het is niet nou eenmaal zo (van Sinterklaas tot Podcast)

’Wat jij voelt, dat klopt. En dat het niet klopt, dat klopt ook. Ik heb niet alle antwoorden voor je, maar ik kan je wel geven wat mij heeft gesterkt en geïnspireerd. En dat is wat ik je heel graag wil geven.’

Deze woorden kwamen op toen ik aan het begin van mijn reis zonder geld op een Schots eiland onkruid stond te wieden. Het beeld dat ik er bij had was mijn jongere zelf, die in zijn jonge jeugd naar een wereld keek die hij niet begreep, en die hij bijna ging geloven als waar.

Dat gevoel, dat ik niet hier ben om te leren voor een diploma om te studeren voor een baan zodat ik kan werken voor een leven dat niet voelt als leven, is nooit helemaal verdwenen en sinds een paar jaar heel sterk opgelaaid.

In deze aflevering vertel ik kort over mijn laatste ontmoeting met Sint, over strategische keuzes die ik dacht te moeten maken en over de vragen die ik tegen beter weten in ben gaan stellen.

Deze Podcast-serie is één van de uitkomsten van die vragen. Wat je gaat ontmoeten weet ik niet precies, behalve dat de serie zal gaan over écht, samen en met de aarde, Leven. Ga je mee op ontdekkingsreis?


Links


Inspiratie in je inbox?
Schrijf je
hier in voor de Astronauten op Aarde nieuwsbrief.