Mundo heeft mij in zijn qigong lessen geleerd om de energie door mijn onderlichaam te laten stromen en, vanuit mijn energetisch centrumpunt, meer in contact te zijn met de aarde. Een zeer waardevolle ervaring die ik nog niet kende uit verschillende meditatie- en yoga-vormen. Daarnaast maken een warme omhelzing, zijn oprechte interesse, humor en een kop thee dat je je helemaal welkom voelt!

Rob van Drunen - robvandrunen.com

 

Ik was sceptisch, maar gek genoeg doet Qigong echt wat voor me. Ik voel me er lichter door en tegelijkertijd heb ik nog nooit zo stevig op mijn voeten gestaan. Ik vind het lastig om 'mindful' te zijn maar door de bewegingen kom ik soms in de buurt.

Marcel


Qigong leert mij om weer stevig op mijn voeten te staan. Mundo geeft goede aanwijzingen voor de verschillende oefeningen waardoor iedereen het kan, zelfs als je geen enkele ervaring hebt. Na de les voel ik me altijd beter dan ervoor en daarom is het voor mij de perfecte manier om een nieuwe week te beginnen.

Merel

Mundo geeft tijdens zijn Qigong lessen veel persoonlijke begeleiding en aandacht. De focus tijdens de lessen is naar binnen gericht en laat je elke keer weer opnieuw je eigen centrum ervaren, wie je werkelijk bent en waar jouw kracht vandaan komt. Een heel mooie manier van trainen naast ons drukke bestaan.

Andreas Justrich - WhiteCloud.nl


De lessen maken mij blij. Soms zijn de bewegingen zo mooi.

Machiel van der Torre - dvdt.com

Qigong is voor mij een fijne manier om de week af te sluiten en de nieuwe te beginnen. De lessen zijn erg relaxt en laagdrempelig en zijn er op gericht om vooral te voelen wat je doet, zonder dat het zweverig wordt. En als je er niks bij voelt, is dat helemaal niet erg.

Vincent


In mijn jeugd sportte ik altijd meer dan vijf keer per week en wilde ik altijd de beste zijn in de sporten die ik beoefende. Toen mijn lichaam en geest aangaven daar geen zin meer in te hebben, ging ik op zoek naar wat nieuws. Via Mundo kwam ik in aanraking met Qigong, wat goed aansloot bij waar mijn lichaam en geest wel behoefte aan hadden: rust en aandacht! Qigong is geen sport, maar je beweegt wel heerlijk. Ik zie het een beetje als staand mediteren.

Koen Gijzel

Voordat ik begon met Qigong was ik een ongecontroleerde storm. De cursussen met Mundo hebben me meer energie, evenwicht, en een sterker lichaam gegeven. Nu kan ik zeggen dat ik bestand ben tegen de zeestorm en het vuur:-). Ik ben erg blij met het positieve resultaat!

Herminia Panduro Montes